Retourneren bij oplader.com

Retourneren

Is het bestelde product toch niet naar wens? Of is het product beschadigd? We denken graag met je mee en problemen lossen we graag voor je op. Je kunt je bestelling gratis retourneren!

Herroepingsrecht

De producten die bij oplader.com worden gekocht kunnen worden geruild of retour worden gestuurd. Hierbij moet men rekening houden met een tweetal periodes. Als klant heb je 14 dagen de tijd om een retour te melden en daarnaast 14 dagen (vanaf de melding) om het product te retourneren. Het is wel essentieel dat het product compleet en onbeschadigd wordt geretourneerd. Daarnaast dient het product (indien mogelijk) in de oorspronkelijke verpakking retour te worden gestuurd.

Hoe retourneer je een product?

Stuur een mail naar info@oplader.com en je ontvangt van ons binnen 24 uur een mailtje met een bevestiging, met daarin meer informatie (o.a. een stappenplan en het retouradres).

Terugbetaling

Heb je er voor gekozen het product te retourneren en het bedrag te laten terugbetalen? Wij zorgen er voor dat het aankoopbedrag (incl. verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending wordt teruggestort op je rekening.

Omruiling

Heb je er voor gekozen het product om te ruilen? Na ontvangst van je retourzending zorgen wij ervoor dat het nieuwe product binnen 5 werkdagen wordt verzonden.


Heb je toch nog een vraag over het retourneren van een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.