Qi opladers


Qi opladers zijn dé nieuwe manier van opladen voor jouw smartphone of ander apparaat welke draadloos kan opladen. Met een Qi draadloze oplader heb je niet langer last van rondslingerende kabels, maar een nette opgeruimde tafel, werkplek of nachtkastje. De Qi opladers zijn er in veel verschillende soorten. Van een keurige schijf tot een hele LED-lamp of wekkerradio. Onze producten vind je hieronder.

Qi opladers Op werkdagen voor 20 uur besteld? Je krijgt jouw bestelling de volgende dag in huis gestuurd, helemaal gratis bij een bestelling vanaf €20!

Basic Qi opladers

Meest gekozen Qi oplader

Onze Basic Qi oplader is perfect voor op jouw nachtkastje, werkplek of keukentafel. Met een maximum capaciteit van 5 Watt is het een degelijke Qi oplader die jouw apparaat binnen enkele uren opgeladen heeft. Dit is uiteraard afhankelijk van de maximum capaciteit van jouw apparaat en wij geven jouw hier graag advies over.

  1. Draadloze oplader | 5 W | Basic
    Draadloze oplader | 5 W | Basic
    € 21,95

Select Qi opladers

De Select Qi oplader is ons meest sierlijke product. Hij is superdun en neemt erg weinig ruimte in. Deze Qi oplader is heel snel met wel 10 Watt. Het is wel afhankelijk van jouw apparaat of deze met 10 Watt kan opladen om hier maximaal gebruik van te maken. Vraag ons om advies als je hierover vragen hebt.

Premium Qi opladers

Naast de Basic en Select Qi opladers hebben wij ook een Premium collectie. De Premium Qi laders zijn onder andere LED-lampen, een desktopstandaard en een wekkerradio, allemaal met Qi opladen als mogelijkheid. Kortom, ben jij op zoek naar een combinatie van wekker en oplader of verlichten en oplader, dan zijn deze producten perfect voor jou.

Wat is Qi draadloos opladen?

Ben je onbekend met Qi draadloos opladen? Geen probleem! Wij geven je graag meer uitleg over deze trend. Qi draadloos opladen is het opladen van jouw apparaat zonder dat je nog gebruikt hoeft te maken van kabels. Dit vermindert onder andere slijtage van de USB aansluiting van jouw apparaat. Het draadloos opladen gebeurt via Qi, dat is de huidige standaard voor het draadloos opladen van apparaten. Al onze draadloze opladers werken met Qi.

Vragen over de Qi opladers?

Is er iets onduidelijk of wil je graag een advies op maat?

Chat direct met ons!