Powerbanks

Powerbanks

Wil jij overal je smartphone, tablet of ander randapparatuur kunnen opladen en je nooit meer zorgen hoeven te maken over een lege batterij? Wij zeggen: powerbank kopen! Bij oplader.com bieden wij verschillende powerbanks aan. De verschillen tussen de powerbanks zitten in de capaciteit van de batterij en het aantal uitgangen. Zo zijn er powerbanks met een capaciteit van bijvoorbeeld 5000 mAh, 6000 mAh, 10000 mAh of zelfs 15000 mAh. Daarnaast zijn er powerbanks verkrijgbaar met 1 of 2 uitgangen. Gebruik onze powerbanks thuis, op kantoor of onderweg om één of meerdere apparaten op te laden.

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een externe batterij waarmee je je (mobiele) apparaten kunt opladen. Ze zijn draagbaar en eenvoudig mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Hierdoor kun je je smartphone, tablet, camera, smartwatch of zelfs laptop van extra stroom voorzien. Ideaal voor mensen die niet altijd de mogelijkheid hebben om hun apparaat op te laden. Veel van de powerbanks die oplader.com aanbiedt hebben zelfs een LED-indicatie waarmee aan wordt gegeven hoe vol de batterij zit.

Hoe werkt een powerbank?

Het gebruik van een powerbank is erg simpel. Allereerst moet de powerbank worden opgeladen. Dit kan je doen door middel van de meegeleverde Micro-USB oplaadkabel. Plug de Micro-USB oplaadkabel in een adapter of in je computer en de powerbank wordt opgeladen. Wil je je apparatuur opladen? Verbind je apparaat met de powerbank door middel van een oplaadkabel en vervolgens wordt je apparaat opgeladen.

Welke powerbank kopen?

Ben jij op zoek naar een powerbank om je Apple iPhone of Samsung smartphone overal op te kunnen laden? Bij oplader.com hebben we een breed assortiment aan powerbanks. De verschillen tussen de powerbanks zitten in de capaciteit van de batterij en het aantal uitgangen. Er zijn powerbanks met een capaciteit van 5000 mAh, 6000 mAh, 10000 mAh of zelfs 15000 mAh. Daarnaast zijn er powerbanks met één of meerdere aansluitingen. Maar wat is nou de beste powerbank voor jou? Dat is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kan een powerbank 5000 mAh je smartphone ongeveer 2 keer volledig opladen, kan een powerbank 10000 mAh je smartphone ongeveer 4 keer volledig en kan een powerbank 15000 mAh je smartphone ongeveer 6 keer volledig opladen. Wil je daarnaast ook over de mogelijkheid beschikken om je smartphone en tablet tegelijkertijd op te laden? Ga dan voor een powerbank met 2 aansluitingen.

Meer informatie nodig?

Is er toch nog iets onduidelijk of wil je graag een advies op maat?

Chat direct met ons!