Playstation 4 controller opladers


Wij hebben veel PlayStation 4 controller opladers. De standaard DualShock 4 controller, welke bij elke PlayStation 4 hoort, wordt opgeladen met een zogenaamde Micro-USB oplaadkabel. Deze oplaadkabels zijn uitermate geschikt als oplader voor jouw PlayStation 4 controller. Om jou te helpen zetten we onze producten hieronder op rijtje, zodat jij weet welke oplader het best bij jou past.

Playstation 4 controller opladers Op werkdagen voor 20 uur besteld? Je krijgt jouw bestelling de volgende dag in huis gestuurd, helemaal gratis bij een bestelling vanaf €20!

Basic Playstation 4 controller oplader

Meest gekozen Playstation 4 controller oplader

Onze Basic oplaadkabel kan jouw PlayStation 4 controller razendsnel opladen tegen een scherpe prijs. Wij noemen deze oplader Basic, omdat hij precies datgene doet wat je van een oplader mag verwachten: snel jouw PS DualShock 4 controller opladen. Wat verder ideaal is aan deze oplader is dat hij zelfs in 3 meter beschikbaar is. Dit betekent dat jij in de stoel of bank kunt blijven zitten gamen, terwijl jouw PlayStation 4 controller aan de oplader zit in de PlayStation.

Klik op het product hieronder om de gewenste lengte te kiezen.

Select Playstation 4 controller oplader

De Select oplaadkabel is dé mogelijkheid om een oplader te hebben welke past bij de kleur van jouw PlayStation 4 controller oplader. Hij is namelijk beschikbaar in het zwart, wit, rood, oranje, groen, blauw, paars en roze. Heb jij dus een rode PS DualShock 4 controller? Kies dan een rode oplader!

Klik op het product hieronder om de gewenste kleur te kiezen.

Premium Playstation 4 controller oplader

De Premium oplaadkabel is voor iedereen dit net wat extra's wil. De kabel is versterkt met een nylon omhulsel en heeft een luxe aluminium uitstraling. Met deze Playstation 4 controller oplader maak je gegarandeerd indruk op vrienden en familie. Deze oplaadkabel is beschikbaar in 1, 2 en 3 meter. Het ideale product voor de hardcore gamer!

Klik op het product hieronder om de gewenste lengte te kiezen

Vragen over de Playstation 4 controller opladers?

Is er iets onduidelijk of wil je graag een advies op maat?

Chat direct met ons!