Micro-USB oplaadkabels

Micro-USB oplaadkabels
Een nieuwe of extra Micro-USB oplaadkabel voor je Android smartphone nodig? Oplader.com heeft genoeg keuze aan Micro-USB oplaadkabels! Wij bieden Micro-USB oplaadkabels aan in verschillende soorten, kleuren en maten. Ga voor knalgroen, luxe aluminium of een van de vele andere kleuren en bepaal zelf of je een 1, 2 of misschien wel 3 meter lange Micro-USB oplaadkabel wilt. Met de Micro-USB oplaadkabel kun je je Android smartphone of randapparatuur opladen met behulp van een adapter of data uit te wisselen met een PC of laptop. De Micro-USB oplaadkabels hebben allen een USB 2.0 input en een Micro-USB output.
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. Nedis Micro-USB oplaadkabel | Basic
  Vanaf € 9,29
 2. Samsung Micro-USB oplaadkabel | Original
  Vanaf € 11,95
 3. Nedis Micro-USB oplaadkabel | Select
  Vanaf € 12,95
 4. Nedis Micro-USB oplaadkabel | Premium
  Vanaf € 16,00
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Micro-USB oplaadkabels

Is je Micro-USB oplaadkabel kapot en kun je je Android smartphone niet meer opladen? Heb je een extra Micro-USB oplaadkabel nodig voor op het werk of voor in de auto? Kortom, ben jij op zoek naar een nieuwe Micro-USB oplaadkabel? Bij oplader.com bieden we veel verschillende soorten, maten en kleuren Micro-USB oplaadkabels aan. Je kunt gaan voor een standaard kleur, maar ook voor een luxere uitvoering in aluminium kleur. Daarnaast bieden wij Micro-USB oplaadkabels aan van 1 meter, 2 meter en zelfs 3 meter. Met een Micro-USB oplaadkabel kun je smartphones of randapparatuur opladen en data uitwisselen.

Hoge kwaliteit kabels

De type aansluiting van de input is USB 2.0. USB 2.0-technologie zorgt voor erg snelle datatransmissie, tot wel 480 Mbps, waardoor de Micro-USB oplaadkabels uiteraard ook als datakabel kunnen worden gebruikt. De Micro-USB oplaadkabels hebben allen een USB 2.0 input en een Micro-USB output. Wij verkopen uitsluitend Micro-USB oplaadkabels met duurzaam gegoten connectoren die geschikt zijn voor intensief gebruik. Daarnaast bieden wij twee jaar fabrieksgarantie aan op al onze Micro-USB oplaadkabels.

Geschikt voor o.a. smartphones en randapparatuur

Onze Micro-USB oplaadkabels zijn geschikt voor o.a. Android smartphones van bijvoorbeeld Samsung, maar ook voor tablets en ander randapparatuur.