Oplaadkabels

Oplaadkabels

Ben jij op zoek naar een oplaadkabel voor bijvoorbeeld je Apple iPhone of Samsung? Bij oplader.com bieden we veel verschillende oplaadkabels aan. Wij hebben o.a. Apple Lightning en Micro-USB oplaadkabels in ons assortiment. Naast de standaard kleuren wit en zwart, zijn er ook vele andere varianten beschikbaar. Daarnaast is er ook de keuze tussen oplaadkabels met 1, 2 of zelfs 3 meter lengte. De oplaadkabels zijn te gebruiken voor het opladen van je smartphone of andere randapparatuur, maar natuurlijk ook voor data-uitwisseling met bijvoorbeeld een PC of laptop.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 12

Pagina
per pagina
 1. Nedis Mini-USB oplaadkabel | Basic
  Vanaf € 9,29
 2. Nedis Micro-USB oplaadkabel | Basic
  Vanaf € 9,29
 3. Samsung Micro-USB oplaadkabel | Original
  Vanaf € 11,95
 4. Nedis USB-C oplaadkabel | Basic
  Vanaf € 12,95
 5. Nedis Micro-USB oplaadkabel | Select
  Vanaf € 12,95
 6. Nedis Lightning oplaadkabel | Basic
  Vanaf € 13,95
 7. Apple Lightning oplaadkabel | Original
  Vanaf € 15,95
 8. Nedis Micro-USB oplaadkabel | Premium
  Vanaf € 16,00
 9. Nedis Lightning oplaadkabel | Select
  Vanaf € 17,95
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 12

Pagina
per pagina

Veel verschillende soorten, maten en kleuren oplaadkabels

Is de oplaadkabel van je Apple iPhone of Samsung kapot gegaan? Heb je een extra oplaadkabel nodig voor op het werk of in de auto? Bij oplader.com hebben wij een breed assortiment met oplaadkabels. De meest voorkomende oplaadkabels zijn de Apple Lightning en de Micro-USB oplaadkabels. Deze twee verschillende oplaadkabels hebben wij dan ook in veel verschillende soorten, kleuren en maten. De oplaadkabels zijn beschikbaar met een lengte van 1 meter, 2 meter of zelf 3 meter! De oplaadkabels kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld je smartphone op te laden, maar uiteraard ook om data uit te wisselen.

Hoge kwaliteit oplaadkabels

Bij oplader.com verkopen wij uitsluitend oplaadkabels van hoge kwaliteit. De type aansluiting van de input is in alle gevallen USB 2.0. De USB 2.0-technologie zorgt voor snelle transmissie van de data, tot wel 480 Mbps. Hierdoor zijn de oplaadkabels uiteraard ook geschikt als datakabels. De Micro-USB oplaadkabels hebben allen duurzaam gegoten connectoren, die geschikt zijn voor intensief gebruik. Daarnaast zijn onze Apple Lightning oplaadkabels MFi-gecertificeerd volgens de meest recente Apple prestatiestandaard. Wij bieden twee jaar fabrieksgarantie aan op al onze Apple Lightning en Micro-USB oplaadkabels.

Geschikt voor o.a. smartphones en randapparatuur

Onze oplaadkabels zijn geschikt voor veel verschillende smartphones en ander randapparatuur. Zo zijn de Micro-USB oplaadkabels geschikt voor veel Samsung smartphones en tablets. De Apple Lightning oplaadkabels zijn o.a. geschikt voor de Apple iPhone 5 tot en met de gloednieuwe iPhone XS.