Lange iPhone kabels van 2 en 3 meter


Lange iPhone kabels zijn ideaal voor het gebruiken en opladen van jouw iPhone aan tafel, in bed of op je werkplek. Wij hebben lange iPhone kabels van 2 meter en 3 meter. De 2 meter iPhone kabel en 3 meter iPhone kabel zijn beide beschikbaar in de Basic en Premium uitvoering. Hieronder vind je onze beide producten.

Lange iPhone kabels van 2 meter en 3 meter Op werkdagen voor 20 uur besteld? Je krijgt jouw bestelling de volgende dag in huis gestuurd, helemaal gratis bij een bestelling vanaf €20!

2 meter lange iPhone kabels

Meest gekozen lange iPhone opladers

De 2 meter iPhone kabel is het dubbele van jouw standaard iPhone oplader. Hiermee kun je dus al een eind verder komen dan je gewend bent. Wij hebben de iPhone kabel van 2 meter beschikbaar in twee varianten. De Basic en Select zijn van vergelijkbare kwaliteit als jouw standaard iPhone kabel en de Premium is verstrekt met een nylon omhulsel. De Select variant is ook beschikbaar in het zwart. Uiteraard zijn al onze lange iPhone kabels gecertificeerd door Apple, dus de hoge kwaliteit is door Apple bevestigd.

Kies jouw product hieronder en kies de 2 meter lange iPhone kabel in de productopties:

3 meter lange iPhone kabels

De 3 meter iPhone kabels zijn zelfs drie keer zo lang als jouw standaard iPhone oplader. Deze lange kabel is dus uitermate geschikt voor het afleggen van echt lange afstanden. Dit kan heel handig zijn als bijvoorbeeld jouw stopcontact verder weg is van jouw zitplek thuis. Bij de 3 meter lange iPhone kabels kun je kiezen uit de Select en Premium variant. Vanzelfsprekend is ook zijn ook deze lange iPhone kabels gecertificeerd door Apple, dus de hoge kwaliteit is door Apple bevestigd.

Kies jouw product hieronder en kies de 3 meter lange iPhone kabel in de productopties:

Vragen over de lange iPhone kabels?

Is er iets onduidelijk of wil je graag een advies op maat?

Chat direct met ons!