JBL Go 1 en 2 opladen


Ben je op zoek naar een oplader om je JBL Go 1 of 2 te kunnen opladen? Bij oplader.com bieden we universele JBL Go opladers aan van hoge kwaliteit, waarmee jij je JBL Go speaker snel kunt opladen! Je hebt de keuze tussen verschillende varianten, namelijk de Basic, Select en Premium. De Basic variant is een goede vervanger van de originele oplaadkabel. De Basic variant is stevig, van goede kwaliteit en zelfs verkrijgbaar in 2 meter of 3 meter lang. Bij de Select variant heb je de keuze tussen verschillende kleuren, waarmee je je oplaadkabel kunt onderscheiden van die van de rest. Daarnaast is er ook een Premium variant verkrijgbaar. Deze Premium oplaadkabel voorzien is van een nylon omhulsel, is extra stevig en ook verkrijgbaar met een lengte van 2 meter en 3 meter.

JBL Go 1 en 2 opladen Op werkdagen voor 20 uur besteld? Je krijgt jouw bestelling de volgende dag in huis gestuurd, helemaal gratis bij een bestelling vanaf €20!

JBL Go 1 opladen

Een JBL Go 1 opladen gebeurt met een Micro-USB kabel. Wij hebben drie verschillende varianten van Micro-USB kabels beschikbaar welke perfect werken als jouw nieuwe JBL Go 1 oplader.

Klik op het product hieronder om de gewenste lengte en/of kleur te kiezen bij de productopties:

JBL Go 2 opladers

De nieuwe JBL Go 2 opladen gebeurt ook met een Micro-USB kabel. Wij hebben drie verschillende Micro-USB kabels beschikbaar welke perfect werken als jouw nieuwe JBL Go 2 oplader.

Klik op het product hieronder om de gewenste lengte en/of kleur te kiezen bij de productopties:

Adapter voor JBL Go 1 of 2

Ben je op zoek naar een adapter voor jouw JBL Go oplaadkabel? Deze zijn ook verkrijgbaar bij oplader.com. Wij hebben ook adapters met meerdere uitgangen, zodat je je smartphone en JBL Go 1 of 2 tegelijkertijd kunt opladen.

Meer informatie

Is er iets onduidelijk of wil je graag een advies op maat?

Chat direct met ons!