iPhone oplader


Een iPhone oplader origineel kopen is de perfecte lader als reserve voor op het werk of als vervanger van een kapotte kabel. Wij hebben originele iPhone laders van 1 meter en 2 meter lengte, dus ook ideaal als je wat verder van het stopcontact je vaste zitplek of bed hebt staan. Wij hebben de iPhone oplader origineel van Apple in een goedkopere verpakking, waardoor we hem scherp geprijsd kunnen aanbieden. Naast een originele iPhone kabel hebben wij ook iPhone opladers van Nedis.

iPhone oplader origineel kopen Op werkdagen voor 20 uur besteld? Je krijgt jouw bestelling de volgende dag in huis gestuurd, helemaal gratis bij een bestelling vanaf €20!

iPhone oplader origineel van Apple

Dé iPhone oplader origineel van Apple

Wij hebben de originele iPhone lader van Apple beschikbaar in 1 meter en 2 meter lengte. De originele iPhone kabel is exact hetzelfde als dat je hem in een lokale elektronicawinkel koopt en dus een echt Apple product. Het belangrijkste verschil is dus dat wij jouw een scherpe prijs kunnen bieden voor een originele iPhone oplader, omdat deze in een bulkverpakking van Apple zit. Waarom zou je dan ooit nog een iPhone oplader origineel kopen bij een lokale winkel in plaats van online bij oplader.com?

Kies de originele iPhone oplader hieronder en kies de gewenste lengte bij de productopties:

  1. Apple Lightning oplaadkabel | Original
    Apple Lightning oplaadkabel | Original
    Vanaf € 15,95 Normale prijs € 22,95

iPhone opladers van Nedis

Naast de originele iPhone oplader hebben wij ook meerdere iPhone opladers van Nedis. Deze iPhone opladers zijn allemaal gecertificeerd door Apple en voldoen dus aan de laatste standaard vereist door jouw iPhone. Hij zal dus net als een originele iPhone kabel perfect werken met jouw iPhone. De Basic variant is goedkoper als de originele iPhone lader en dus een perfect alternatief. Ben je op zoek naar een extra sterke iPhone oplader, bekijk dan de Premium variant, welke een nylon omhulsel heeft.

Kies een van de iPhone opladers van Nedis hieronder en maak een keuze uit onze productopties:

Adapters voor jouw iPhone oplader

Heb je een adapter nodig om met jouw iPhone oplaadkabel via het stopcontact op te laden? Daar hebben wij veel keuze. Wij hebben de originele iPhone adapter, zoals je deze ook bij je iPhone geleverd krijgt. Daarnaast hebben wij adapters van Nedis met onder andere 2 en 6 uitgangen. Erg praktisch wanneer je één stopcontact wilt gebruiken met meer personen in huis. Zo kun je allemaal jullie kabel aansluiten en jullie iPhone (of bijv. Samsung en Huawei toestel) opladen.

Vragen over de originele iPhone lader?

Is er iets onduidelijk of wil je graag een advies op maat?

Chat direct met ons!