iPhone 6 opladers


Een iPhone 6 oplader hoeft niet perse duur te zijn of snel kapot te gaan. Onze door Apple gecertificeerde Lightning kabels zijn scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Wij hebben daarnaast veel keuze in kleuren en maten, zoals een 2 meter of 3 meter lange iPhone 6 oplader. Wij hebben een Basic, Select en Premium oplader voor iPhone 6 welke we hieronder verder toelichten.

Oplader iPhone 6 Op werkdagen voor 20 uur besteld? Je krijgt jouw bestelling de volgende dag in huis gestuurd, helemaal gratis bij een bestelling vanaf €20!

Basic oplader iPhone 6

Meest gekozen oplader iPhone 6

De Basic iPhone 6 oplader is de perfecte oplader en vergelijkbaar met een originele oplader. Het belangrijkste verschil is dat onze iPhone 6 oplader goedkoper is, terwijl hij van dezelfde kwaliteit is als een origineel. Apple heeft onze iPhone 6 oplader namelijk gecertificeerd met de MFi-certificering, dus zij bevestigen de hoge kwaliteit. De Basic iPhone 6 oplader is beschikbaar in 1, 2 en 3 meter lengte.

Klik op de Basic Lightning oplaadkabel hieronder en kies de gewenste lengte bij de productopties:

Select oplader iPhone 6

De Select iPhone 6 oplader heeft de meeste productopties van alle iPhone 6 opladers die wij in ons assortiment hebben. Met vier verschillende kleuren en drie verschillende lengtes heb je alle keuze. De Select oplader is ook gecertificeerd door Apple met MFi-certificering.

Klik op de Select Lightning oplaadkabel en kies de gewenste kleur en lengte bij de productopties:

Premium oplader iPhone 6

De Premium iPhone 6 oplader is voor iedereen die een extreem sterke kabel wil. Deze kabel is veel sterker dan de originele iPhone 6 oplader en gaat dus langer meer. De prijs/kwaliteit verhouding is dan ook stukken beter en Apple heeft ook deze iPhone 6 oplader gecertificeerd met de MFi-certificering. Daarnaast is deze iPhone 6 oplader ook geschikt in 1, 2 en 3 meter lengte.

Klik op de Premium Lightning oplaadkabel en kies de gewenste lengte bij de productopties:

Vragen over de iPhone 6 opladers?

Is er iets onduidelijk of wil je graag een advies op maat?

Chat direct met ons!