Draadloze opladers iPhone


Een draadloze oplader voor jouw iPhone is de perfecte manier om hem op te laden. Je hebt geen last meer van die kabels die altijd rondslingeren, maar hebt een elegante oplader als vervanger. Draadloos opladen is enorm in opkomst en door er nu bij te zijn kun je extra opvallen bij vrienden en familie!

Draadloze opladers iPhone Op werkdagen voor 20 uur besteld? Je krijgt jouw bestelling de volgende dag in huis gestuurd, helemaal gratis bij een bestelling vanaf €20!

Welke iPhones kunnen draadloos opladen?

Sinds een aantal jaren komen er iPhones beschikbaar welke de mogelijkheid hebben om draadloos op te laden. De eerste iPhones die draadloos konden opladen waren de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X. Alle iPhones die daarna zijn gelanceerd kunnen ook draadloos opladen. Zeker weten of jouw iPhone ook draadloos kan opladen? Check onze keuzehulp.

Basic draadloze iPhone oplader

Meest gekozen draadloze oplader voor iPhone

Onze Basic draadloze oplader voor iPhone is superhandig voor op de keukentafel, jouw werkplek of op het nachtkastje. Een iPhone kan maximaal met 7,5 Watt draadloos opladen en de Basic draadloze iPhone oplader heeft een capaciteit van 5 Watt. Dat betekent dus dat jouw iPhone binnen enkele uren opgeladen is.

  1. Draadloze oplader | 5 W | Basic
    Draadloze oplader | 5 W | Basic
    € 21,95

Select draadloze iPhone oplader

De Select draadloze oplader voor iPhone is ons meest elegante product. Hij is flinterdun en neemt erg weinig ruimte in. Daarnaast is hij uitermate snel met wel 10 Watt. Met de maximum capaciteit van 7,5 Watt van de iPhone kan hij jouw iPhone dus met maximale snelheid opladen.

Premium draadloze iPhone opladers

Naast de standaard draadloze opladers hebben wij ook een Premium collectie. De Premium collectie bestaan uit onder andere een wekkerradio, LED-lampen en desktopstandaard, allemaal met draadloos opladen mogelijkheid. Kortom, ben jij op zoek naar een combinatie van wekker en oplader of verlichten en oplader, dan zijn deze producten perfect voor jou.

Wat is draadloos opladen?

Ben je onbekend met draadloos opladen? Geen probleem! Wij geven je graag meer uitleg over deze trend. Draadloos opladen is het opladen van jouw iPhone zonder dat je nog gebruikt hoeft te maken van kabels. Dit vermindert onder andere slijtage van de USB aansluiting van jouw iPhone. Het draadloos opladen gebeurt via Qi, dat is de huidige standaard voor het draadloos opladen van iPhones. Al onze draadloze opladers werken met Qi.

Vragen over de draadloze iPhone opladers?

Is er iets onduidelijk of wil je graag een advies op maat?

Chat direct met ons!