Basic, Select & Premium


Al onze producten zijn nauwkeurig uitgezocht door onze specialisten op het gebied van opladen. Om jou meer keuze te bieden hebben onze specialisten elke productgroep verdeeld in drie klasses:

Om te verduidelijken wat deze verdeling voor jou betekent kun je hieronder lezen wat de belangrijkste kenmerken zijn.

Basic-klasse

Vergelijkbare kwaliteit als originele merk opladers

De Basic producten zijn van vergelijkbare kwaliteit als originele merk opladers van bijvoorbeeld Apple, Samsung, Huawei en Google. Het is dus een perfecte oplossing voor een kapotte oplader welke je bij de aanschaf van jouw apparaat hebt gekregen. Meestal is ons Basic product ook nog eens goedkoper als de originele oplader, dus op alle manieren een product die goed zal gaan bevallen.

Select-klasse

Nog betere kwaliteit en meer opties

De Select producten hebben een nog betere kwaliteit als de Basic producten en deze producten hebben vaak ook meer opties. Zo hebben de Select oplaadkabels vaak keuze in kleuren. De Select draadloze opladers hebben meer wattage (W) en kunnen jouw apparaat daardoor sneller opladen. De Select adapters hebben meer uitgangen, waardoor je meerdere apparaten met één stopcontact kunt opladen.

Premium-klasse

Hoogste kwaliteit en luxe uitstraling

De Premium producten hebben de hoogste kwaliteit en daarnaast een luxe uitstraling. Zo hebben wij Premium oplaadkabels met een aluminium kleur en nylon omhulsel voor extra sterkte. Ook hebben wij Premium draadloze opladers waarbij de oplader geïntegreerd is in een LED-tafellamp. De Premium producten zijn dan ook echte eye-catchers.

Persoonlijk oplaadadvies op maat

Nu je weet hoe onze productgroepen zijn verdeeld, is de volgende stap bepalen welke product past bij jouw apparaat. Daarom hebben wij een persoonlijke oplaadadvies op maat. Helemaal gratis en binnen 1 minuut het antwoord.

Persoonlijk oplaadadvies