Adapters

Adapters

Is je adapter kapot gegaan? Heb je een extra adapter nodig voor thuis of op het werk? Kortom, ben je op zoek naar een adapter om bijvoorbeeld je Apple iPhone of Samsung op te laden? Bij oplader.com hebben we een breed assortiment aan adapters. Adapters zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Er zijn bijvoorbeeld adapters met 1, 2 of zelfs 6 uitgangen en ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Daarnaast zijn er adapters verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden te leveren uitgangsstroom. Door een adapter te combineren met een van onze oplaadkabels heb je alles in huis om jouw toestel weer te voorzien van een volle batterij.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina

Breed assortiment adapters

Adapters worden veelal gebruikt voor het opladen van smartphones of tablets via een oplaadkabel. Wij verkopen losse adapters, waar je je oplaadkabel op aan kunt sluiten. De meeste adapters zijn voorzien van één of twee USB uitgangen waarmee je één of twee apparaten gelijktijdig kunt opladen. Daarnaast zijn er bij oplader.com ook adapters met bijvoorbeeld 6 USB aansluitingen! Kies voor adapter met een maximale te leveren uitgangsstroom van 2100 mA, wat gelijk staat aan 2,1 Ampère. Op deze manier wordt de accu zo snel mogelijk opgeladen. Naast de adapters met 2,1 Ampère, hebben we ook adapters met een te leveren uitgangsstroom van 4,0 of zelfs 10,0 Ampère. Bij oplader.com verkopen wij uitsluitend adapters van hoge kwaliteit. De adapters zijn gericht op gebruiksgemak, waarbij een strak design niet achterwege gelaten is.

Geschikt voor o.a. smartphones en tablets

De adapters zijn geschikt voor het opladen van veel verschillende smartphones en tablets. Zo zijn o.a. de smartphones en tablets van Apple, Samsung, LG, HTC, Nokia, etc., op te laden met een van onze adapters. Verbind je oplaadkabel met de adapter en verbind je adapter met het stopcontact, en je kunt opladen!