Draadloze opladers

Draadloze opladers
Ga mee met de tijd, laat de losse oplaadkabels achterwege en kies voor een draadloze oplader. Oplader.com biedt veel verschillende soorten draadloze opladers aan. Geen gedoe meer met losse oplaadkabels, maar vanaf nu draadloos je Apple iPhone of Samsung opladen door hem op een oplaadstation te leggen. Bij oplader.com hebben we simpele draadloze opladers, maar ook LED-tafellampen, autoladers of wekkerradio’s met daarin een draadloos oplaadstation. Daarnaast hebben we ook een desktopstandaard met draadloze oplader voor je smartphone, wat erg handig is voor op het werk.
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina

Breed assortiment draadloze opladers

Ben jij op zoek naar een draadloze oplader om bijvoorbeeld je Apple iPhone, Samsung, LG, HTC, Nokia of Sony draadloos op te laden? Bij oplader.com hebben we een breed assortiment aan draadloze opladers. Wij bieden veel verschillende soorten en kleuren draadloze opladers aan. Zo bieden wij, naast de losse oplaadstations, ook LED-tafellampen, desktopstandaarden en wekkerradio’s met een ingebouwd draadloos oplaadstation aan. Ga mee met de tijd en koop een draadloze oplader. Plaats je smartphone op het oplaadstation en de batterij laadt automatisch en volledig draadloos op. Je hoeft niet continu je smartphone aan te sluiten en daardoor slijten de kabels en poorten niet langer.

Hoge kwaliteit draadloze opladers

Bij oplader.com verkopen wij uitsluitend draadloze opladers van hoge kwaliteit. Onze draadloze opladers zijn gericht op gebruiksgemak, waarbij een strak design niet achterwege gelaten is. De draadloze opladers zijn geschikt voor iedere Qi-compatibele smartphone. Veel high-end Android en Apple smartphones zijn tegenwoordig uitgerust met de nieuwe Qi-technologie, waarmee je dus je smartphone draadloos kan opladen. Veel draadloze opladers ondersteunen snelladen, maar kunnen ook normaal opladen. De draadloze opladers met 10 W of meer ondersteunen snelladen.

Geschikt voor o.a. smartphones en tablets

De draadloze opladers zijn geschikt voor veel verschillende smartphones en tablets. Zo zijn de Apple iPhones vanaf de Apple iPhone 8 tot en met de nieuwe iPhone XS uitgerust met Qi-technologie. Bij Samsung ondersteunen zij draadloos opladen vanaf de Samsung Galaxy S6. Naast Apple iPhone en Samsung ondersteunen smartphones van o.a. LG, HTC, LG en Nokia draadloos opladen.