Autoladers

Autoladers
Wil je altijd je smartphone op kunnen laden, zelfs als je onderweg bent naar bijvoorbeeld je werk? Ben je op zoek naar een oplader voor in de auto? Bij oplader.com bieden wij veel verschillende autoladers aan. Er zijn autoladers verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Zo zijn er autoladers verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden USB-uitgangen en te leveren uitgangsstromen. Daarnaast bieden wij ook autoladers met een draadloos oplaadstation aan.
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Breed assortiment autoladers

Wil je altijd bereikbaar zijn en je smartphone dus ook onderweg kunnen opladen? Met behulp van een autolader is dat mogelijk. Autoladers worden veelal gebruikt voor het opladen van smartphones of tablets via een oplaadkabel. Sluit de autolader aan in je auto en sluit vervolgens je oplaadkabel aan, en opladen maar! Bij oplader.com hebben wij een breed assortiment aan autoladers. De autoladers zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. De meeste autoladers zijn voorzien van één of twee USB uitgangen waarmee je één of twee apparaten gelijktijdig kunt opladen. Bij oplader.com hebben wij zelfs autoladers met bijvoorbeeld 4 USB aansluitingen. Daarnaast bieden wij ook autoladers aan met een draadloos oplaadstation. Zo heb je geen gedoe meer met kabels, maar kun je je smartphone gemakkelijk opladen!

Hoge kwaliteit autoladers

Bij oplader.com verkopen wij uitsluitend autoladers van hoge kwaliteit. Onze autoladers zijn gericht op gebruiksgemak, waarbij een strak design niet achterwege gelaten is. Kies voor een autolader met een maximale te leveren uitgangsstroom van 2000 mA, wat gelijk staat aan 2.0 Ampère. Op deze manier wordt de accu zo snel mogelijk opgeladen. Naast de autoladers met 2.0 Ampère, hebben we ook autoladers met een te leveren uitgangsstroom van 2.4, 4.8 of zelfs 9.6 Ampère.

Geschikt voor o.a. smartphones en tablets

De autoladers zijn geschikt voor het opladen van veel verschillende smartphones en tablets. Zo zijn o.a. de Apple, Samsung, LG, HTC, Nokia, etc., op te laden met een van onze autoladers. Verbind je oplaadkabel met de autolader en verbind je autolader met de auto, en je kunt opladen!